Name the F1 racing team which Sebastian Vettel repesents

1.Name the F1 racing team which Sebastian Vettel repesents?

Ans. Red Bull

2.Name the boundary line that separates India and China?

Ans. McMohan Line

3. Name the only supersonic missile of India?

Ans. Brahmos

4. Name the place in India where Tibetan Administrative HQ is situated?

Ans. Dharmashala in Himachal Pradesh

5. India gave Political Asylum to which Tibetan Spiritual Leader?

Ans. Dalai Lama

Name the operation by which NSG overpowered 26/11 attackers?

Ans. Black Tornado

7.Who initiated the Lokpal bill in India?

Ans. L.M.singhvi

8.How many % of Indian population are scheduled tribes?

Ans. 8%

9.Which nation is the mediator to defuse the Israel- Gaza tensions?

Ans. Egypt

10.Which state of India celebrate the festival of “ningol chakkouba”?

Ans. Manipur

11.What is the capital of Myanmar?

Ans. Nay Pyi Taw

 

Author: gktoday

2 thoughts on “Name the F1 racing team which Sebastian Vettel repesents

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *